| Subiectul anterior :: Subiectul urmator |
| Autor |
Mesaj |
LadyBlueRo Administrator

Data inscrierii: 22/Iun/2006 Mesaje: 210 Localitate: .......from the blue........
|
Trimis: 23/06/2006 22:10 Titlul subiectului: Idei pentru trivia |
|
|
Luand in calcul ca sunteti destui care intrati pe #2-chance ca sa jucati trivia...nici acest domeniu nu vreau sa se plafoneze, ci mereu sa va fie pe plac ...asa ca.....aici puteti sa va ziceti pasul in legatura cu aceasta, dar si ideile pentru rezolvarea lor _________________ SA FITI CU MINTI !  |
|
| Sus |
|
 |
Remember De-al casei

Data inscrierii: 23/Iun/2006 Mesaje: 220 Localitate: printre amintiri
|
Trimis: 23/06/2006 22:11 Titlul subiectului: |
|
|
r1v3r
Are ceva daca nu-mi prea place trivia asta?.... ma obisnuisem cu cea veche... care nu era pe echipe.... de'... sunt mai de moda veche )!
r1v3r
pai... nu-mi place.... ma obisnuisem cu aia veche... care nu era pe echipe... da'... ce sa fac... ma supun majoritatii! _________________ „Cele mai frumoase zile din viaţa noastră sunt acelea pe care le îngropăm în cripta amintirilor.” |
|
| Sus |
|
 |
LadyBlueRo Administrator

Data inscrierii: 22/Iun/2006 Mesaje: 210 Localitate: .......from the blue........
|
|
|
Hai nu mai fi asa nemultumit....stii cum e...schimbarea e de multe ori benefica si nu trebuie ignorata Hai no...e chiar asa rau?! ................................................... _________________ SA FITI CU MINTI !  |
|
| Sus |
|
 |
Remember De-al casei

|
|
|
r1v3r
Ba da... chiar e rau.... dar ... ce sa mai zic... ma supun majoritatii....
P.S. Tot mai frumoasa era aia veche _________________ „Cele mai frumoase zile din viaţa noastră sunt acelea pe care le îngropăm în cripta amintirilor.” |
|
| Sus |
|
 |
LadyBlueRo Administrator

|
Trimis: 23/06/2006 22:12 Titlul subiectului: |
|
|
Pai da...sunt momente in care parca si mie mi-e dor de aia...dar motivul principal pt care am ales-o pe asta....a fost sa nu mai aud faze de genu "mai lasa si pe altii"....si am sperat ca asa fiecare doritor sa-si gaseasca un loc....
In caz ca nu da rezultate....si intr-adevar e preferata cea de genul lui Catch...nu exclud si posibilitatea de a o schimba....
De aceea imi si place aici sa aud mai numeroase pareri _________________ SA FITI CU MINTI !  |
|
| Sus |
|
 |
Remember De-al casei

|
Trimis: 23/06/2006 22:12 Titlul subiectului: |
|
|
r1v3r
tot eu....
... hai s-o schimbam.... hai sa zicem ca sunt "vocea poporului"
Nu acum pe bune... mie mi se pare destul de obisitoare asta.... e parerea mea..... cea veche e mult mai frumoasa...
Eu mai astept..... sper sa nu-mi creasca barba alba... pana luati o hotarare _________________ „Cele mai frumoase zile din viaţa noastră sunt acelea pe care le îngropăm în cripta amintirilor.” |
|
| Sus |
|
 |
LadyBlueRo Administrator

|
Trimis: 23/06/2006 22:13 Titlul subiectului: |
|
|
Pai daca as schimba culorile ce zici?! n-as avea sanse sa mai atenuez din "neplacere" si asteptare?! _________________ SA FITI CU MINTI !  |
|
| Sus |
|
 |
Remember De-al casei

|
Trimis: 23/06/2006 22:13 Titlul subiectului: |
|
|
r1v3r
Hai sa gasim o modalitate sa-l tinem pe Catch-Junior online tot timpul.... Vreo idee cineva... si dupa ce reusim si lucrul asta ... vedem noi daca revenim la un compus vechi sau il pastram pe asta.. o_0 _________________ „Cele mai frumoase zile din viaţa noastră sunt acelea pe care le îngropăm în cripta amintirilor.” |
|
| Sus |
|
 |
LadyBlueRo Administrator

|
Trimis: 23/06/2006 22:14 Titlul subiectului: |
|
|
Crede-ma ca m-am tot interesat...singura pur si simplu nu pot acest lucru...si bineinteles ca sunt dispusa sa accept propuneri de rezolvare sau daca cineva chiar are posibilitatea
Si na...continui sa caut
Anybody anything?! _________________ SA FITI CU MINTI !  |
|
| Sus |
|
 |
Remember De-al casei

|
Trimis: 23/06/2006 22:14 Titlul subiectului: |
|
|
2chance
"<@`xXx`> Bravo, twochance!!! ai ghicit , raspunsul -> razele x <- in 1.375 secunde, si ai primit 22 Dolari" - Gor^ e mic copil ) _________________ „Cele mai frumoase zile din viaţa noastră sunt acelea pe care le îngropăm în cripta amintirilor.” |
|
| Sus |
|
 |
|