| Subiectul anterior :: Subiectul urmator |
| Autor |
Mesaj |
LadyBlueRo Administrator

Data inscrierii: 22/Iun/2006 Mesaje: 210 Localitate: .......from the blue........
|
Trimis: 25/06/2006 12:51 Titlul subiectului: Happy bithday - La multi ani ! |
|
|
Ca sa nu o iau pe ocolite...stau drept in fata poporului si zic ce vreau....acum e decizia voastra daca considerati asta un fapt bun sau...bineinteles accept oricand si argumente contra...
Ceea ce mi-am propus aici e simplu....consider ca...in virtutea topicului de forum si de canal (conform carora suntem prieteni pt prieteni si trebuie sa ne simtim bine intre noi)...nu ar strica daca am avea probabilitatea sa ne si sarbatorim nitel...mai indirect ce-i drept...dar totusi...ca si atmosfera eu cred ca ar da bine sa avem si aceasta ocazie
Ceea ce tin de pe acum sa precizez cu claritate...asta nu inseamna chiar deloc A-ul din celebrul si nelipsitul de pe irc ASL....de aceea pt a se evita aceasta confuzie...am zis ca la aceasta "prezentare" pe care o propun aici....sa lipseasca elemetul cheie ANUL....deci doar cu ziua si luna de nastere eu cred ca am putea fi mai mult decat fericiti si multumiti ....si da...sa putem sa imbunatatim (dupa parerea mea) atmosfera....caci si un rudimentar La multi ani...uneori face mai mult decat o mie de cadouri daca stii ca e de la cineva care ti-e prieten.
Si nu in ultimul rand....fac prezenta LadyBlueRo=5 iulie _________________ SA FITI CU MINTI !  |
|
| Sus |
|
 |
Remember De-al casei

Data inscrierii: 23/Iun/2006 Mesaje: 220 Localitate: printre amintiri
|
Trimis: 25/06/2006 13:05 Titlul subiectului: |
|
|
estelle
...ma prezint si eu... ( de fapt de-abia astept sa ma sarbatoriti avand in vedere ca a inceput numaratoarea inversa ma sunt 6 zile...) ..... deci estelle ( mai nou imperfect_me) 08.02
r1v3r
tocmai ma uitam cati useri s-au inscris pe forumul acesta.... o cifra frumusica... 19 .. si cum imi place iarna mai mult ca toamna... clar ca in luna cadourilor astept sa-mi ziceti "La Multi Ani!"
sick`inside
eu sunt tomnatica...tocmai cand incep sa se ingalbeneasca frunzele...aerul este inca cald...ziua inca lunga...si parfumuri lenese de margarete...deci astept urari la inceput de septembrie
r1v3r
Perfect... probabil o sa-ti zicem... insa ... inceputul asta de septembrie este mai întocmai ....? Nu de alta .. dar sa nu-ti zicem in fiecare zi de pe 1 pana pe 15 _________________ „Cele mai frumoase zile din viaţa noastră sunt acelea pe care le îngropăm în cripta amintirilor.” |
|
| Sus |
|
 |
LadyBlueRo Administrator

Data inscrierii: 22/Iun/2006 Mesaje: 210 Localitate: .......from the blue........
|
Trimis: 25/06/2006 13:06 Titlul subiectului: |
|
|
| Remember a scris: |
r1v3r
... clar ca in luna cadourilor astept sa-mi ziceti "La Multi Ani!" |
......hhmm...luna cadourilor fiind mai exact....?! nu de alta dar sa nu o luam pe fiecare zi din 1 pana pe 30?!31?! mamaliga ei de treaba sa socotesc nitel sa ma hotarasc....31 _________________ SA FITI CU MINTI !  |
|
| Sus |
|
 |
Remember De-al casei

|
Trimis: 25/06/2006 13:06 Titlul subiectului: |
|
|
r1v3r
Lady, ... draga... daca cite-ai mai atenta... iti dadeai seama ca e si un 19 p-acolo aruncat de mine ... in acel context... deci.... _________________ „Cele mai frumoase zile din viaţa noastră sunt acelea pe care le îngropăm în cripta amintirilor.” |
|
| Sus |
|
 |
LadyBlueRo Administrator

|
Trimis: 25/06/2006 13:07 Titlul subiectului: |
|
|
Manca-l-ar indiscreta de lady pe corectul de raultez  _________________ SA FITI CU MINTI !  |
|
| Sus |
|
 |
Remember De-al casei

|
|
|
r1v3r
))).... cica sunt nerecomandat unei diete ... căci riscul inecarii cu oasele pline de grasime exista la tot pasul ; pe langa lucrul asta oarecum lipsit de importanta... s-a constatat ca sunt si acru uneori... insa daca scapati de sansa asta.... aveti placerea de a degusta un rauletz amar. Deci una peste alta... _________________ „Cele mai frumoase zile din viaţa noastră sunt acelea pe care le îngropăm în cripta amintirilor.” |
|
| Sus |
|
 |
LadyBlueRo Administrator

|
|
|
..........si crezi ca daca te-ai prezentat asa "apetisant" scapi?!  _________________ SA FITI CU MINTI !  |
|
| Sus |
|
 |
Remember De-al casei

|
Trimis: 25/06/2006 13:08 Titlul subiectului: |
|
|
r1v3r
Pana acum a tinut de fiecare data ... nu vad de ce n-ar tine si acum _________________ „Cele mai frumoase zile din viaţa noastră sunt acelea pe care le îngropăm în cripta amintirilor.” |
|
| Sus |
|
 |
LadyBlueRo Administrator

|
Trimis: 25/06/2006 13:08 Titlul subiectului: |
|
|
Pt. ca la toti ne vine timpul odata si odata
P.S. Data viitoare promit sa ma tzin mai strans de ideea initiala a mesajului...ca acum cred ca PUTIN m-am indepartat  _________________ SA FITI CU MINTI !  |
|
| Sus |
|
 |
Remember De-al casei

|
Trimis: 25/06/2006 13:09 Titlul subiectului: |
|
|
Amundi
La multi ani toate fetelor de pe #2-chance si numeroase flori  _________________ „Cele mai frumoase zile din viaţa noastră sunt acelea pe care le îngropăm în cripta amintirilor.” |
|
| Sus |
|
 |
Remember De-al casei

|
Trimis: 25/06/2006 13:10 Titlul subiectului: Re: Happy bithday - La multi ani ! |
|
|
| LadyBlueRo a scris: |
Ca sa nu o iau pe ocolite...stau drept in fata poporului si zic ce vreau....acum e decizia voastra daca considerati asta un lucru bun sau...bineinteles accept oricand si argumente contra...
Ceea ce mi-am propus aici e simplu....consider ca...in virtutea topicului de forum si de canal (conform carora suntem prieteni pt prieteni si trebuie sa ne simtim bine intre noi)...nu ar strica daca am avea probabilitatea sa ne si sarbatorim nitel...mai indirect ce-i drept...dar totusi...ca si atmosfera eu cred ca ar da bine sa avem si aceasta ocazie
Ceea ce tin de pe acum sa precizez cu claritate...asta nu inseamna chiar deloc A-ul din celebrul si nelipsitul de pe irc ASL....de aceea pt a se evita aceasta confuzie...am zis ca la aceasta "prezentare" pe care o propun aici....sa lipseasca elemetul cheie ANUL....deci doar cu ziua si luna de nastere eu cred ca am putea fi mai mult decat fericiti si multumiti ....si da...sa putem sa imbunatatim (dupa parerea mea) atmosfera....caci si un modest La multi ani...uneori face mai mult decat o mie de cadouri daca stii ca e de la cineva care ti-e prieten.
Si nu in ultimul rand....fac prezenta LadyBlueRo=5 iulie |
Lucifer_X
CLAR ! ! !
Nu vreau sa aduc nici un comentariu "ironic" (zicea cineva la un moment dat ca ma caracterizeaza) si nemaiaducand aminte de Acel Sal Lamentabil o sa las lalalala(ma balbai.. oare.. din ce cauza?!)titudinea fiecaruia de a`mi zice sau ba un simplu "La multi ani!" pe data de 8 septembrie.. o alta zi cu soare (sper )
-----------------------------------------------------------------------------
Vai.. i`m sick.. tot in septembrie o trebuit sa vina si fata di pa luna ?! poate o sa trebuiasca sa mananc si tortu` ala in aceeasi zi.. si o sa ma imbolnavesc de`a binelea (tot nu m`am abtinut  _________________ „Cele mai frumoase zile din viaţa noastră sunt acelea pe care le îngropăm în cripta amintirilor.” |
|
| Sus |
|
 |
Remember De-al casei

|
Trimis: 25/06/2006 13:10 Titlul subiectului: |
|
|
r1v3r
Doua aniversari la inceputul lui septembrie ... de-abia astept... sick`inside si Lucifer_x ... La Multi Ani ! de pe acum. _________________ „Cele mai frumoase zile din viaţa noastră sunt acelea pe care le îngropăm în cripta amintirilor.” |
|
| Sus |
|
 |
LadyBlueRo Administrator

|
Trimis: 25/06/2006 13:11 Titlul subiectului: |
|
|
In sfarsit se mai indura lumea sa zica o data si pe aici...si oricat de nesemnificativ ar considera unii sau altii acele "infame" cuvinte "La multi ani!"....dar ca si "Multumesc" si "Cu placere" fac parte dintr-un vocabular de bun simt care nu cred ca vreodata va deranja pe cineva sa-l auda...deci parerea mea ramane valabila...LA MULTI ANI nu va fi niciodata demodat sau neplacut de auzit chiar si de la niste aparent necunoscuti (desi sa fim seriosi ca dupa atata vorbit pe ici pe colo intr-o oarecare masura a cam disparut varianta de "necunoscut")
------------------------------------------------------------------------------
....apropo de acest vocabular al bunei-cuviinte...un subiect asemanator m-a intrigat si ma gandeam sa-l discutam la o cana de ciocolata calda in cafeneaua noastra ....si da...asta suna a invitatie sa dati pe acolo
 _________________ SA FITI CU MINTI !  |
|
| Sus |
|
 |
Remember De-al casei

|
Trimis: 25/06/2006 13:11 Titlul subiectului: |
|
|
chocollat
Data nasterii: 26 iulie...taman in mijlocul verii...cand toata lumea din jur e plecata la munte sau la mare...mai putin eu pot sa intru si eu in clubul celor nascuti intr-o zi cu soare? ; fiindca, daca bine isi asigură mama aminte, era soare in acea zi..[era sa spun "daca bine imi aduc eu aminte", insa nu era perfect din punct de vedere al onestitatii...  _________________ „Cele mai frumoase zile din viaţa noastră sunt acelea pe care le îngropăm în cripta amintirilor.” |
|
| Sus |
|
 |
LadyBlueRo Administrator

|
Trimis: 25/06/2006 13:12 Titlul subiectului: |
|
|
chocollat....la jumatea lui iulie...la jumatea drumului dintre noi...hai sa ne petrecem.....mergem pe capul celor de la mare si munte  _________________ SA FITI CU MINTI !  |
|
| Sus |
|
 |
Remember De-al casei

|
Trimis: 25/06/2006 13:13 Titlul subiectului: |
|
|
Allexinno`
cand am scos eu capu` la lumina era 25 ianuarie.. asha era de frig incat ma "gandeam" sa intru inapoi la cald... dar o tras ala cu manusi de mine.... mi-ar fi placut shi mie sa fiu mai prin vara... dar nu s-a luat in considerare parerea mea....
daniaday
ui ca mai apare cineva ... vineri 13 august m-am nascut dar sa nu fugiti de mine pls ca nu am nimic de-a face cu al necuratu ... sunt doar un mic inger cu coarne, codita mi-au taiat-o astia cand m-a nascut mama, nu de alta dar nu vroiau sa aiba de ce sa ma apuce ca sa ma poata da de pamant...
lady..in august e bestial la Colibita, daca ai auzit de lacul asta munte, soare, apa si tot ce vrei si nu vrei..asa ca eu va astept
caprui-verzi
hmmm.....dupa 9 luni de viata de artist am pasit si eu in the outside world....era 30 ianuarie...nu stiu mama cat de incantata era de voinicul ei dar tata a dat de baut la tot blocu ...
PS: daniaday....Colibita e pe meleagurile mele mega zona
r1v3r
Haideti sa simplific putin lucrurile....
25 ianuarie - Allexinno`
30 ianuarie - caprui-verzi
8 februarie - estelle
5 iulie - LadyBlueRo
26 iulie - chocollat
13 august - daniaday
19 decembrie `80 - r1v3r
* nota ... mai sunt in septembrie doua aniversari ... dar nu stim întocmai data asa ca... Lucifer_x si fata din luna astept sa veniti cu ceva cifre
2chance
La cati useri sunt ... putine zile de nastere. _________________ „Cele mai frumoase zile din viaţa noastră sunt acelea pe care le îngropăm în cripta amintirilor.” |
|
| Sus |
|
 |
LadyBlueRo Administrator

|
Trimis: 25/06/2006 13:14 Titlul subiectului: |
|
|
Putini, dar buni....ca norocul ca nimeni nu e in 29 februarie
----------------------------------------------------------------------------------
25 ianuarie - Allexinno`
8 februarie - estelle
5 iulie `82 - LadyBlueRo
26 iulie - chocollat
13 august - daniaday
8 septembrie - sick`inside
8 septembrie - Lucifer_X
11 septembrie - Sonici
8 decembrie - iRdAmin
19 decembrie `80 - r1v3r
26 decembrie `86 - Tigratul _________________ SA FITI CU MINTI !  |
|
| Sus |
|
 |
Remember De-al casei

|
Trimis: 25/06/2006 13:14 Titlul subiectului: |
|
|
2chance
Ce frumos i-ai aranjat LadyBlueRo. Pacat ca nu ma vad si eu p-acolo eee lasa .. ca acum no fi bai. _________________ „Cele mai frumoase zile din viaţa noastră sunt acelea pe care le îngropăm în cripta amintirilor.” |
|
| Sus |
|
 |
LadyBlueRo Administrator

|
Trimis: 25/06/2006 13:15 Titlul subiectului: |
|
|
Pai tu esti prea secretos....nimic nimic personal nu lasi de la tine...cu clestele e cam greu sa aflu ca abia de mai da omu' ochii cu tine  _________________ SA FITI CU MINTI !  |
|
| Sus |
|
 |
Remember De-al casei

|
|
|
LandScape
Sa fie cel mai "batran" r1v3r din cei enumerati mai sus?  _________________ „Cele mai frumoase zile din viaţa noastră sunt acelea pe care le îngropăm în cripta amintirilor.” |
|
| Sus |
|
 |
LadyBlueRo Administrator

|
|
|
Sa nu judecam dupa cateva aparente....dar daca o luam asa "dur", eu macar ar cam trebui sa-l iau cu "domnule"....oare el cum ar privi ideea?! _________________ SA FITI CU MINTI !  |
|
| Sus |
|
 |
Remember De-al casei

|
Trimis: 25/06/2006 13:16 Titlul subiectului: |
|
|
r1v3r
Imi mai zisese cineva "Nenea" si s-a trezit cu o palma dupa ceafa.... asa ca ai putea sa incerci si tu cu " Domnule" numai asa din curiozitate sa vezi ce iese...  _________________ „Cele mai frumoase zile din viaţa noastră sunt acelea pe care le îngropăm în cripta amintirilor.” |
|
| Sus |
|
 |
LadyBlueRo Administrator

|
Trimis: 25/06/2006 13:16 Titlul subiectului: |
|
|
Nenilor si Nenelor....fiecare dupa varsta lui....ma bucur ca fix la acest topic sa sarbatorim si trecerea la posturile de dupa 500...in sfarsit cu bune si rele forumul a crescut copacel copacel si a ajuns pana la acest elegant numar....ma bucur si sper sa mai aiba parte de prezenta tuturor cu noi posturi inovatoare/originale/mai putin originale/cu parere/reclamatii/mai putine certuri(certi,certe:)))......si cum s-ar zice: La mai mare !!! _________________ SA FITI CU MINTI !  |
|
| Sus |
|
 |
^Dee Junior

Data inscrierii: 28/Iun/2006 Mesaje: 2 Localitate: campia turzii
|
Trimis: 29/06/2006 00:04 Titlul subiectului: indeed |
|
|
pai ashtept si eu urari pe data de 4 martie, una din cele mai deprimante zile( e ziua in care shti ca ai imbatranit) mai mult sau mai putin indulcita de cadouri...so..indulciti'mi ziua  |
|
| Sus |
|
 |
LadyBlueRo Administrator

|
Trimis: 29/06/2006 00:27 Titlul subiectului: |
|
|
25 ianuarie - Allexinno`
8 februarie - estelle
4 martie - ^Dee
14 martie - khaa
12 aprilie - fmercury7
22 iunie - Cyborg`
5 iulie `82 - LadyBlueRo
26 iulie - chocollat
29 iulie - deadmanwalkn
13 august - daniaday
4 septembrie - solitarus
8 septembrie - sick`inside
8 septembrie - Lucifer_X
11 septembrie - Sonici
20 octombrie - XxannaxX
8 decembrie - iRdAmin
8 decembrie - shtrumf
19 decembrie `80 - r1v3r
26 decembrie `86 - Tigratul _________________ SA FITI CU MINTI !  |
|
| Sus |
|
 |
IRdAmin Membru

Data inscrierii: 23/Iun/2006 Mesaje: 39 Localitate: Slatina
|
Trimis: 05/03/2007 11:04 Titlul subiectului: |
|
|
La multi ani fetelor, femeilor, primavarii ... !!! _________________
 |
|
| Sus |
|
 |
LadyBlueRo Administrator

|
Trimis: 26/03/2007 08:38 Titlul subiectului: |
|
|
Si uite ca pana la urma primavara si-a intrat in drepturi. Ai avut vorbe aurite si umplute de noroc IRdAmin. Deci: CU PRIMAVARA INAINTE! spre timpuri cat mai frumoase! (seamana cat de cat a slogan bun publicitar pt primavara? sau mai am mult si bine de lucrat?)  _________________ SA FITI CU MINTI !  |
|
| Sus |
|
 |
LadyBlueRo Administrator

|
Trimis: 23/05/2007 19:28 Titlul subiectului: |
|
|
Yuhu ca am ajuns si frumoasa varaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!
Vacante vacante vacante vacante concedii concedii concedii !!! Si tot asa! _________________ SA FITI CU MINTI !  |
|
| Sus |
|
 |
IRdAmin Membru

Data inscrierii: 23/Iun/2006 Mesaje: 39 Localitate: Slatina
|
Trimis: 24/05/2007 10:20 Titlul subiectului: |
|
|
|
 |
LadyBlueRo Administrator

|
Trimis: 12/07/2007 17:23 Titlul subiectului: |
|
|
si de n-ar fi furtunile...sa tot petrecem...sau na....sa invatam/lucram...bleah....macar bani sa iasa....hai ca-i vara si ceva ceva relax tot o sa gaseasca fiecare good luck!!!!!  _________________ SA FITI CU MINTI !  |
|
| Sus |
|
 |
|